AnaSayfa / Genel / Kahve falında küflü portakal görmek

Kahve falında küflü portakal görmek

Kahve falında küflü portakal görmek yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küflü portakal gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimseler yüzünden üzülebilirsiniz.

Kahve falında küflü portakal görmek uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, falı kapatan kişinin keyfinin kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küflenmiş portakal görmek kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına rivayet eder.

Kahve falında küflü yastık görmek hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, rızkın ve kısmetin artacağına tabir olunur.

Kahve falında küflenmiş yufka görmek çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küf yemek bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küflü ev görmek her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, bir şeyden zarar görmeye alamet eder.

Kahve falında küflenmiş beyaz peynir görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, rahat bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında küflü çay görmek hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına fal sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir