Kahve falında yeşil küf görmek

Kahve falında yeşil küf görmek hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, verimin kaçacağına, dargınların barışacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine delalettir.

Kahve falında yeşil küf gördüyseniz:

  • Örneğin sevdiğinize alacağınız küçük bir hediye, olayı bir nebze yumuşatabilir.

Kahve falında yeşil küf görmek büyük çaba sarfedeceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine inanılır.

Kahve falında küflenmiş meyve görmek sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine işaret eder.

Kahve falında küflenmiş yufka görmek iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında küflü patates görmek sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine delalettir.

Kahve falında küflenmiş ekmek onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine rivayet eder.

Kahve falında küflü ceviz görmek herkesin istediği şeye kavuşacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evde küf görmek sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küflü portakal görmek uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir