AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuduz olmak

Kahve falında kuduz olmak

Kahve falında kuduz olmak hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuduz olmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir teklif üzerinde düşünmeniz istenebilir.

Kahve falında kuduz olmak onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, yaşam standartlarının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuduz köpekten kaçmak ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kuduz olmuş insan görmek iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine delalettir.

Kahve falında kuduz birini görmek arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, kötü günlerinin biteceğine işarettir.

Kahve falında kuduz köpek tarafından kovalanmak fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına tabir olunur.

Kahve falında birinin kuduz olduğunu görmek pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına alamet eder.

Kahve falında kuduz köpek tarafından ısırılmak ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kuduz aşısı olmak ayağının tökezlemeyeceğine, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir