AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuduz aşısı olmak

Kahve falında kuduz aşısı olmak

Kahve falında kuduz aşısı olmak kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuduz aşısı olmak gördüyseniz:

  • Her konuda çok iyi fırsatlar çıkabilir.

Kahve falında kuduz aşısı olmak fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, rakiplerini alt edeceğine delalettir.

Kahve falında kuduz olmak mesleğinde uzmanlaşacağına, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına delalet eder.

Kahve falında kuduz kedi görmek maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuduz köpek tarafından ısırılmak büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında siyah kuduz köpek görmek önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kuduz köpekten kaçmak tüm parasını kaybedeceğine, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında kuduz köpek öldürmek iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuduz insan görmek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, kazanç ve kar getireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir