AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuduz köpekten kaçmak

Kahve falında kuduz köpekten kaçmak

Kahve falında kuduz köpekten kaçmak rahat bir hayat süreceğine, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında kuduz köpekten kaçmak gördüyseniz:

  • Belli konularda gereken yardımı veya desteği alamıyorsanız, hedef, iş veya amaçlarınızı gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında kuduz köpekten kaçmak büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuduz köpek tarafından kovalanmak harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına yorulur.

Kahve falında kuduz köpek ısırması görmek canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına inanılır.

Kahve falında kuduz köpek görmek hayırlı işe, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuduz köpek tarafından ısırılmak kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, kırgınlıkların geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuduz köpek öldürmek bir bebek sahibi olunacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah kuduz köpek görmek uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuduz olmuş insan görmek uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir