AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuduz birini görmek

Kahve falında kuduz birini görmek

Kahve falında kuduz birini görmek yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, adını aklamayı başaracağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına yorulur.

Kahve falında kuduz birini gördüyseniz:

  • Kafanızı rahatlattığınızda arka planda olan biteni daha net görmeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında kuduz köpek tarafından ısırılmak çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına işarettir.

Kahve falında kuduz birini görmek işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına delalettir.

Kahve falında kuduz olmuş insan görmek kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine işaret eder.

Kahve falında kuduz köpekten kaçmak aşının da çoğalacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine işaret eder.

Kahve falında kuduz köpek tarafından kovalanmak ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, önünü açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuduz olduğunu görmek insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına alamet eder.

Kahve falında kuduz aşısı olmak isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine delalet eder.

Kahve falında kuduz kedi görmek rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir