AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük yumurta görmek

Kahve falında küçük yumurta görmek

Kahve falında küçük yumurta görmek sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve falı kapatan kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına alamet eder.

Kahve falında küçük yumurta gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya finansal başlıklı konuları kendi kafanıza göre farklı şekilde değerlendiriyor olabilirsiniz.

Kahve falında küçük yumurta görmek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küçük yumurtalar görmek bedeninin şifa bulacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında küçük yumurta toplamak buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine yorulur.

Kahve falında haşlanmış yumurta vermek hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine, umutlarının çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bıldırcın yumurtası görmek eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında yumurta civciv çıktığını görmek sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine işarettir.

Kahve falında bol yumurta görmek helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına yorulur.

Kahve falında yumurta sarısı pişirmek hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir