AnaSayfa / Genel / Kahve falında haşlanmış yumurta vermek

Kahve falında haşlanmış yumurta vermek

Kahve falında haşlanmış yumurta vermek çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, ilim ve irfan sahibi olunacağına, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, eline geçen gelirin de çoğalacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına delalettir.

Kahve falında haşlanmış yumurta vermek gördüyseniz:

  • Hoşlanacağınız bir yerde yemek yemekniz, güzel bir toplantıda bulunmanız olasıdır.

Kahve falında haşlama yumurta yemek hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında haşlama yumurta görmek yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında haşlanmış yumurta sarısı yemek daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine inanılır.

Kahve falında yumurta haşlandığını görmek insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına işarettir.

Kahve falında haşlanmış yumurta almak epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında haşlanmış bozuk yumurta görmek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında yumurta haşlaması görmek mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine işaret eder.

Kahve falında haşlanmış yumurta dağıtmak hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir