AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeğenini gelinlikle görmek

Kahve falında yeğenini gelinlikle görmek

Kahve falında yeğenini gelinlikle görmek falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, mal ve mülkün telafi edileceğine, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, gözyaşı dökeceğine, işinde çok ilerleyeceğine, isteklerinize kavuşacağınıza yorulur.

Kahve falında yeğenini gelinlikle gördüyseniz:

  • Seyahatler veya iletişim esnasında yaşanabilecek sorunlara karşı tedbirli olmakta fayda var.

Kahve falında yeğenini gelinlikle görmek böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında yeğenle evlenmek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine rivayet eder.

Kahve falında yeğeni emzirmek mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına inanılır.

Kahve falında yeğen kaybetmek içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, hayat standartlarının yüksek olacağına delalet eder.

Kahve falında yeğeninin ağladığını görmek hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında yeğeniyle evlendiğini görmek onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yeğeni öpmek huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, yeni bir iş bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeğeni sevmek elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir