AnaSayfa / Genel / Kahve falında tesbihin koptuğunu görmek

Kahve falında tesbihin koptuğunu görmek

Kahve falında tesbihin koptuğunu görmek sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, bunları en doğru şekilde kullanacağına, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına işarettir.

Kahve falında tesbihin koptuğunu gördüyseniz:

  • Tutkulu ilişkiler, ani çekimler, mevcut ilişkilerde sıcak paylaşımlar yaşanabilir.

Kahve falında tesbih ve seccade görmek yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına işarettir.

Kahve falında tesbih imamesi görmek karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında parmaklarla tesbih çekmek yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tesbihi başkasına vermek bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taş tesbih görmek sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tesbih beğenmek hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına tabir olunur.

Kahve falında tesbih hediye ettiğini görmek şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, eşinden yana huzurlu olacağına işaret eder.

Kahve falında tesbih çektiğini görmek çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir