AnaSayfa / Genel / Kahve falında tesbihler bulmak

Kahve falında tesbihler bulmak

Kahve falında tesbihler bulmak kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, sayılan ve sevilen kimse olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tesbihler bulmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin gerçekçi olmasını istiyor olabilirsiniz.

Kahve falında beyaz tesbih bulmak umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında yerde tesbih bulmak insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına alamet eder.

Kahve falında tesbihler bulmak ne yapacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah tesbih bulmak dertlerin günden güne daha da artacağına, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına delalettir.

Kahve falında yeşil tesbih bulmak rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına inanılır.

Kahve falında tesbih bulduğunu görmek hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında tesbih bulmak büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Kahve falında tesbih imamesi bulmak şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, borçların hafifleyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir