Kahve falında küçük çocuğu öptüğünü görmek

Kahve falında küçük çocuğu öptüğünü görmek faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, pişmanlığa, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küçük çocuğu öptüğünü gördüyseniz:

  • Genel çevrenizde veya kendi içinizde kargaşa yaşayabilirsiniz, bundan doğabilecek algılama hataları neticesinde yanlış tutumlar içerisine girebilirsiniz.

Kahve falında erkek çocuğunun küçüklüğünü görmek hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına delalet eder.

Kahve falında küçük çocuğun büyüdüğünü görmek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında küçük çocuğa tokat atmak hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğunuzun küçüklüğünü görmek çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine işaret eder.

Kahve falında küçük çocuğa su vermek kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük çocuğa yardım etmek kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küçük çocuğunun olduğunu görmek hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında küçük erkek çocuğa sarılmak iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir