AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük altın görmek

Kahve falında küçük altın görmek

Kahve falında küçük altın görmek yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, müreffeh bir yaşama sahip olacağına, bolluk ve bereket içinde olacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, arabasını ve toprağının olacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına inanılır.

Kahve falında küçük altın gördüyseniz:

  • Güzel bir davet, teklif ya da seyahat şansı söz konusu olabilir.

Kahve falında küçük altın saymak çok büyük çalışmalara girileceğine, hayır getirecek yollara girileceğine delalettir.

Kahve falında küçük altın bulmak hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küçük altın aldığını görmek zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altına küçük abdestini yapmak keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küçük altın toplamak ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına işaret eder.

Kahve falında birinden küçük altın almak yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük altın kaybetmek elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında küçük çeyrek altın görmek arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir