AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük tekne görmek

Kahve falında küçük tekne görmek

Kahve falında küçük tekne görmek günah işleyeceğine, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, sonu hayırlı olacak bir izdivaca, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında küçük tekne gördüyseniz:

  • Bazı rahatsız edici gelişmeleri görmezden gelmek daha iyi olabilir.

Kahve falında küçük tekne görmek isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına delalet eder.

Kahve falında gemi tekne görmek sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında teknede düğün görmek kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük tekne görmek çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında bal teknesi görmek bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına inanılır.

Kahve falında teknede olduğunu görmek eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, arkasından gıybet edeceğine işarettir.

Kahve falında hız teknesi görmek elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına alamet eder.

Kahve falında batan tekne görmek aklına giren şeytana uyacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir