Kahve falında büyük tekne görmek

Kahve falında büyük tekne görmek evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, yüzünü güldüreceğine, tartışma yaşayacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, yeni işler peşinde koşulacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine delalettir.

Kahve falında büyük tekne gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızın eğlenme tekliflerini kabul edin zararlı çıkmazsınız.

Kahve falında büyük tekne görmek hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, büyük tartışmaların sonlanacağına delalettir.

Kahve falında teknede görmek sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tekneyle gitmek üzüntü veren olayların düzeltileceğine, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balıkçı teknesine binmek elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında tekne satın almak hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında ekmek teknesi görmek günahtan temizlenmeye, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine tabir olunur.

Kahve falında tekneyle seyahat etmek rızkının artacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denize tekneyle açılmak emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, mal ve mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir