AnaSayfa / Genel / Kahve falında teknede düğün görmek

Kahve falında teknede düğün görmek

Kahve falında teknede düğün görmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, moral bulacağına, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, hayatının da zorlaşacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, gam ve kasavetin de uçup gideceğine işarettir.

Kahve falında teknede düğün gördüyseniz:

  • Sizden sürekli talepleri olan değil, size katkısı veya yardımı olabilecek kişilere yakın durmalısınız.

Kahve falında teknede düğün görmek adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında denizde tekneyle gitmek kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deniz üstünde tekne görmek eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, sağlıklı bir kişi olmaya delalettir.

Kahve falında tekneyle dolaşmak iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına delalettir.

Kahve falında teknenin batmasını görmek çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında teknede olduğunu görmek eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine delalet eder.

Kahve falında bal teknesi görmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tekneden inmek uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir