AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük parmak görmek

Kahve falında küçük parmak görmek

Kahve falında küçük parmak görmek çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura delalet etmektedir.

Kahve falında küçük parmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işler, aşk hayatınız veya finansal büyüme sağlayacak konularda sizi doğru yönlendirecekler.

Kahve falında küçük parmak görmek evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, fikirlerinin çatışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küçük parmağa yüzük takmak itibar edineceğine, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına alamet eder.

Kahve falında küçük parmağının kesildiğini görmek işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında küçük parmak maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına alamet eder.

Kahve falında sağ parmağına yüzük takmak hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında parmağının yaralandığını görmek tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kopuk parmak sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğinin parmağında nişan yüzüğü görmek kendi patronu olacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir