AnaSayfa / Genel / Kahve falında kopuk parmak

Kahve falında kopuk parmak

Kahve falında kopuk parmak kişinin kazancının çoğalacağına, maneviyatını daha ön planda tutacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, üzüleceğine ve kırılacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kopuk parmak gördüyseniz:

  • Evle ilgili beklenmedik durumlar duygusal anlamda sıkıntılara neden olabilir.

Kahve falında kopuk parmak görmek statü atlayacağına, rütbe edineceğine, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kopuk parmak birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, hem de hayat standartlarının yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kopuk terlik görmek işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine yorulur.

Kahve falında kopuk kol görmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, elinin sıkışacağına delalet eder.

Kahve falında bacağı kopuk görmek ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında başı kopuk yılan görmek bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başı kopuk bebek görmek hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kafası kopuk balık görmek rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir