AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük kedi sevmek

Kahve falında küçük kedi sevmek

Kahve falında küçük kedi sevmek büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, ne yapacağına karar veremeyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına tabir olunur.

Kahve falında küçük kedi sevmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki olaylar sizi fazlasıyla duygulandırabilir.

Kahve falında küçük kedi sevmek zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küçük kedi öldürmek büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına inanılır.

Kahve falında küçük kedi beslemek zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük kedi yavruları görmek zor zamanlar geçireceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında küçük siyah kedi görmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küçük kara kedi görmek zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, yanlış seçimler yapacağına işarettir.

Kahve falında küçük sarı kedi görmek malların artacağına, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz küçük kedi görmek evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir