AnaSayfa / Genel / Kahve falında kovaya idrar yapmak

Kahve falında kovaya idrar yapmak

Kahve falında kovaya idrar yapmak meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, yaraların merheminin bulunulacağına işarettir.

Kahve falında kovaya idrar yapmak gördüyseniz:

  • Hassas bir karar almadan önce duygularınızı göstermemenizde fayda var.

Kahve falında kovaya idrar yapmak huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında üzerine idrar yapmak kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin içine idrar yapmak sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakta idrar yapmak hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında mutfağa idrar yapmak sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına inanılır.

Kahve falında çokça idrar yapmak yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küçük idrarını yapmak rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tuvalete idrar yapmak hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, huzurlu bir hayata adım atacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir