AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük çocuğu görmek

Kahve falında küçük çocuğu görmek

Kahve falında küçük çocuğu görmek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, kısmetlerinin de kapanacağına, kafa dinleyeceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine alamet eder.

Kahve falında küçük çocuğu gördüyseniz:

  • Hiç hesapta olmayan yolculuklara çıkabilirsiniz.

Kahve falında küçük bir çocuğun büyüdüğünü görmek hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi çocuğunun küçüklüğünü görmek geçim derdinin kalmayacağına, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine alamet eder.

Kahve falında küçük çocuğunun olduğunu görmek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında küçük çocuğun adet olduğunu görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında küçük çocuğun işediğini görmek çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında büyümüş çocuğun küçüklüğünü görmek güzellik ve hayır geleceğine, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına delalettir.

Kahve falında küçük çocuğu hamile görmek yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında çocuğu küçük görmek ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir