AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir çocuğa yemek yedirmek

Kahve falında bir çocuğa yemek yedirmek

Kahve falında bir çocuğa yemek yedirmek kötü ve zor günler yaşanacağına, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir çocuğa yemek yedirmek gördüyseniz:

  • Bazı sırlar açığa çıkabilir veya sizin farkında olmadığınız olaylar kulağınıza gelebilir, gizli düşmanlarınızın farkına varabilirsiniz ya da sağlığınızı ilgilendiren konular söz konusu olabilir.

Kahve falında erkek çocuğa yemek yedirmek dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, zor bir durumda kalacağına delalettir.

Kahve falında erkek çocuğu yemek yedirmek çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğa yemek yedirmek sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine işarettir.

Kahve falında çocuğa yemek yedirdiğini görmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğuna yemek yedirmek yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, şansızlığın kırılacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğa yemek yediğini görmek karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına işaret eder.

Kahve falında bir çocuğa yemek yedirmek edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, musibetlerin yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğuna yemek yedirmek yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir