AnaSayfa / Genel / Kahve falında çanta takmak

Kahve falında çanta takmak

Kahve falında çanta takmak uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, alım gücünün zayıflamayacağına, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, malın ve paranın da arttıkça artacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, nasiplerini alacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çanta takmak gördüyseniz:

  • Kendinize olan güveniniz ise neredeyse en üst noktasında bulunuyor.

Kahve falında kol çantası takmak yaşam standartlarını yükselteceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı çanta takmak bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında sırt çanta takmak sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, yeni iş fırsatları yakalayacağına delalettir.

Kahve falında mavi çanta takmak başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deri çanta takmak maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah çanta takmak yeni çalışmalara girişileceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kahverengi çanta takmak böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni çanta takmak çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir