AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşırı para görmek

Kahve falında aşırı para görmek

Kahve falında aşırı para görmek ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, eşyaların yenileneceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine inanılır.

Kahve falında aşırı para gördüyseniz:

  • Tazelenen anılar bundan sonra ne yapmak istediğiniz üzerinde düşünmenize neden olabilir.

Kahve falında aşırı para görmek yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deniz aşırı gitmek bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine delalet eder.

Kahve falında aşırı dalgalı deniz görmek ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında aşırı kar görmek kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve fal sahibine dua edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aşırı yağmur görmek çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aşırı korkmak canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok aşırı yemek yemek barış ve sevgi ortamında bulunacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aşırı derecede kusmak meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, iş hayatında terfi alınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir