AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük bir kızın öldüğünü görmek

Kahve falında küçük bir kızın öldüğünü görmek

Kahve falında küçük bir kızın öldüğünü görmek gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, iş dünyasında üne kavuşulacağına, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, başına bazı musibetlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük bir kızın öldüğünü gördüyseniz:

  • Kaybedeceğiniz bir evrak işlerinizin oldukça aksamasına neden olabilir.

Kahve falında küçük kızın öldüğünü görmek zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küçük bir kızın öldüğünü görmek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında küçük kızla öpüşmek eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küçük kızın elini tutmak sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına tabir olunur.

Kahve falında küçük kızla evlenmek kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızını küçük görmek işlerinden belirsizlik olacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küçük kızı dövmek üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, spor yapmaya başlanılacağına yorulur.

Kahve falında küçük kızı hamile görmek ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir