AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük kızla öpüşmek

Kahve falında küçük kızla öpüşmek

Kahve falında küçük kızla öpüşmek çekilen çilelerin sona ereceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bir sebeple fal sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında küçük kızla öpüşmek gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı planlamanız gerekiyor, başarabileceklerinizi sınırlandırmamalısınız.

Kahve falında küçük kızını görmek uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında küçük kızla evlenmek onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi kızının küçüklüğünü görmek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına yorulur.

Kahve falında küçük kıza sarılmak kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küçük kızı kurtarmak ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, isabetli kararlar alacağına delalet eder.

Kahve falında küçük bir kızı öpmek işlerin büyük kazanç getireceğine, haneye bolluk ve bereket geleceğine işaret eder.

Kahve falında küçük kızla konuşmak bereketli bir yaşama sahip olunacağına, kendisini geliştireceğine alamet eder.

Kahve falında kızını küçük görmek parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, ferah bir eve geçileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir