AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızını küçük görmek

Kahve falında kızını küçük görmek

Kahve falında kızını küçük görmek birikim yapma fırsatı elde edeceğine, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, kazancının epey düşeceğine, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızını küçük gördüyseniz:

  • Hiç hoşunuza gitmeyen kişilerle diyalog kurmak, bazı anlaşmaları yenilemek, geçmişte ele aldığınız konularla ilgili çalışmalar yapmak veya bütçe hesaplarını hızlandırmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında küçük bir kızın öldüğünü görmek kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küçük kızının olduğunu görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küçük kızın öldüğünü görmek iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, fal sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küçük kızın adet olduğunu görmek hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, onları gücendireceğine alamet eder.

Kahve falında küçük bir kızın ağladığını görmek hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, çocuk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küçük bir kıza yardım etmek şansın ve kısmetin açılacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, sevilen bir işe ortak olunacağına delalettir.

Kahve falında küçük bir kızın adet olduğunu görmek çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızını küçük görmek rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir