AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğu kucağa almak

Kahve falında çocuğu kucağa almak

Kahve falında çocuğu kucağa almak hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, rakiplerin oyununa gelineceğine, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına işarettir.

Kahve falında çocuğu kucağa almak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı hesaba katmadan yapacağınız seçimler, kendi mantık hesaplaşmanız ödüllendirileceğinizi düşündürse de, yaratıcılık eklenmeden beklediğinizi almanız zor olabilir.

Kahve falında çocuğu kucağına almak nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kucağımda erkek çocuğu görmek sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek çocuğunu kucağında taşımak gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına alamet eder.

Kahve falında erkek çocuğu kucağına aldığını görmek şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek çocuğu kucağına almak işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek çocuğu kucağa almak parasal ve ruhsal sorunların artacağına, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına alamet eder.

Kahve falında erkek çocuğunu kucağa almak büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında çocuğu kucağında görmek dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir