AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük anahtar görmek

Kahve falında küçük anahtar görmek

Kahve falında küçük anahtar görmek ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, ömür boyu süreceğine, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, mal ve para sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küçük anahtar gördüyseniz:

  • İş hayatınızda yeni olanaklar veya fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Kahve falında küçük anahtar görmek kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bolca anahtar görmek kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında birçok anahtar görmek almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında ağzında anahtar görmek bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Kahve falında tanımadığın birinden anahtar almak aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, birçok iş teklifi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında anahtarı yutmak kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın rengi anahtar görmek eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında kontak anahtarı görmek malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, kendisine gelemeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir