AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın birinden anahtar almak

Kahve falında tanımadığın birinden anahtar almak

Kahve falında tanımadığın birinden anahtar almak ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, inancının zayıflayacağına, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine inanılır.

Kahve falında tanımadığın birinden anahtar almak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin hatalarının bedelini siz ödemek istemezsiniz.

Kahve falında tanımadığın birinden anahtar almak atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski anahtar görmek ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına delalet eder.

Kahve falında tek anahtar görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine tabir olunur.

Kahve falında evinin anahtarını görmek toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, korkularından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında anahtarla kapıyı kilitlemek çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüye anahtar vermek her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, yüzünün kızaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cüzdanda anahtar görmek maddi olarak eksiye düşüleceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birden fazla anahtar görmek bahtının güzelleşeceğine, iç sıkıntısına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir