AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzında anahtar görmek

Kahve falında ağzında anahtar görmek

Kahve falında ağzında anahtar görmek zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında ağzında anahtar gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ilgilendiren kararlarınız özel yaşamınızın aniden başka bir yöne ilerlemesine veya ani değişikliklere neden olabilir.

Kahve falında ağzında anahtar görmek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Kahve falında yerden anahtar almak işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına işaret eder.

Kahve falında topraktan anahtar çıkarmak bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ölüye anahtar vermek iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine delalettir.

Kahve falında üç anahtar görmek aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, sorunsuz geçeceğine yorulur.

Kahve falında yamuk anahtar görmek maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bijon anahtarı görmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, canın ve malının da her zaman güvende olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elektrik anahtarı görmek zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, işine dört elle sarılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir