AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük altın vermek

Kahve falında küçük altın vermek

Kahve falında küçük altın vermek daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, neşe içinde olacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, sıkıntıların çözüm bulacağına, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında küçük altın vermek gördüyseniz:

  • Çok önemli konuları veya dikkatinizi çekmeye çalışan kişi ya da olayları görmezden geliyor veya görmüyormuşcasına davranıyor olabilirsiniz.

Kahve falında küçük küçük altın görmek bereketli bir yaşama sahip olunacağına, şansın ve istikbalin açık olduğuna delalet etmektedir.

Kahve falında küçük altın bulmak akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına yorulur.

Kahve falında küçük altın toplamak davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında küçük büyük altın görmek herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına delalettir.

Kahve falında büyük ve küçük altın görmek kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına yorulur.

Kahve falında altına küçük abdestini yapmak eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine işarettir.

Kahve falında küçük çeyrek altın görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine inanılır.

Kahve falında küçük altın saymak parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir