AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük altın toplamak

Kahve falında küçük altın toplamak

Kahve falında küçük altın toplamak mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan fal sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, variyetinin her geçen gün artacağına, işlerin düşeceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine inanılır.

Kahve falında küçük altın toplamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda aşırılıklara kaçmanız ya da karşıt görüşlü kişilerle karşılaşmanız imajınıza zarar verebilir.

Kahve falında küçük altın toplamak parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küçük yumurta toplamak sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına delalet eder.

Kahve falında küçük taş toplamak kalbindeki kuşkulardan arınacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına yorulur.

Kahve falında küçük taşlar toplamak sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük altın aldığını görmek yorgun ve hasta hissedeceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına inanılır.

Kahve falında çok küçük altın görmek üzüntülerin daha da artacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine alamet eder.

Kahve falında küçük altın hediye almak çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına yorulur.

Kahve falında küçük altın vermek büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir