AnaSayfa / Genel / Kahve falında kucakta bebek görmek

Kahve falında kucakta bebek görmek

Kahve falında kucakta bebek görmek sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, darlığa düşmeyeceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kucakta bebek gördüyseniz:

  • Ev hayatınz da hala rahatsız edici durumdadır.

Kahve falında kucaktan bebek düşürmek güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine işaret eder.

Kahve falında kucakta erkek bebek taşımak çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, ayrılık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kucakta bebek taşımak eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında kucakta uyuyan bebek görmek uykusuz geceler yaşanacağına, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek bebeği kucakta görmek rakipsiz hale geleceğine, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kucakta bebek görmek iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kucakta yeni doğmuş bebek görmek önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına tabir olunur.

Kahve falında kucakta bebek sevmek rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir