AnaSayfa / Genel / Kahve falında kucağında odun görmek

Kahve falında kucağında odun görmek

Kahve falında kucağında odun görmek bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, kazancının bereketleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kucağında odun gördüyseniz:

  • Sizin için her açıdan olumlu olabilecek bağlantılar kurmanız mümkün olabilir.

Kahve falında bir kucak odun görmek yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına işarettir.

Kahve falında kucağında odun görmek kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında komşuya odun vermek kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına delalet eder.

Kahve falında odun çırası görmek rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine delalet eder.

Kahve falında bir sürü odun görmek ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sobada yanan odun görmek birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının odun kırdığını görmek geleceğin güzel olacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine delalet eder.

Kahve falında odun taşımak sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir