AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek yavrusunu kucağa almak

Kahve falında köpek yavrusunu kucağa almak

Kahve falında köpek yavrusunu kucağa almak büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, sadece kendisini düşüneceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Kahve falında köpek yavrusunu kucağa almak gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmamanız, size maddi veya manevi bedeller ödetebilecek macera veya arkadaşlıklara eğilim duymanıza neden olabilir.

Kahve falında yavru köpeği kucağına almak hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Kahve falında kucağında yavru köpek görmek elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında köpek yavrusunu kucağa almak huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında kucağında köpek görmek alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köpeği kucağa almak yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine delalettir.

Kahve falında kucağında köpek taşımak herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine işarettir.

Kahve falında köpeği kucağına almak yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kucağa köpek almak fal sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir