AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının kucağında bebek görmek

Kahve falında arkadaşının kucağında bebek görmek

Kahve falında arkadaşının kucağında bebek görmek zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, ekmeğinin ve kazancının artacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, karar vermekte güçlük çekeceğine, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının kucağında bebek gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı planlamaktan vazgeçin.

Kahve falında arkadaşın kucağında bebek görmek disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının kucağında erkek bebek görmek iç sıkıntınızın azalacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının kucağında bebek görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, tartışma yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını kucağında taşımak yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşını kucağına almak fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına delalet eder.

Kahve falında yeni doğan bebeği kucağına almak çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hilekar ve zayıf tanıdığa tabir olunur.

Kahve falında kucağında güzel bebek görmek sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına inanılır.

Kahve falında kadının kucağında bebek görmek alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, makamında en yüksek noktaya erişeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir