Kahve falında kucağında civciv görmek

Kahve falında kucağında civciv görmek bundan hayır göreceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kucağında civciv gördüyseniz:

  • Asıl hedeflerinizi unutmamalı, tartışmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında kucağında civciv görmek sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında hasta civciv görmek çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında civciv kakası görmek özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz civciv görmek zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yumurta ve civciv görmek mutluluğun günden güne daha da artacağına, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına işaret eder.

Kahve falında kedi ve civciv görmek çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine delalettir.

Kahve falında iki civciv görmek kalkınacağına ve yükseleceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına yorulur.

Kahve falında civcivi görmek yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir