AnaSayfa / Genel / Kahve falında kucağında uyuyan bebek görmek

Kahve falında kucağında uyuyan bebek görmek

Kahve falında kucağında uyuyan bebek görmek kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, içinin hafifleyeceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında kucağında uyuyan bebek gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmanız durumunda ilişkilerinizi dengede tutabilirsiniz.

Kahve falında kucağında yeni doğmuş bebek görmek moralinin yerine geleceğine, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine yorulur.

Kahve falında kundaktaki bebeği kucağa almak işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında başkasının kucağında erkek bebek görmek yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, parasının her geçen gün artacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilinin kucağında bebek görmek sorunların çözüm bulacağına, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına delalettir.

Kahve falında karısının kucağında bebek görmek kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine delalettir.

Kahve falında bebeği kucağında görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına delalet eder.

Kahve falında erkek bebeğini kucağına almak sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, statü atlayacağına tabir olunur.

Kahve falında kucağa bebek almak hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, hüsrana uğratacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir