AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle yatağa uzanmak

Kahve falında biriyle yatağa uzanmak

Kahve falında biriyle yatağa uzanmak yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında biriyle yatağa uzanmak gördüyseniz:

  • Fikir çatışmaları dikkat gerektiriyor.

Kahve falında yatakda uzanmak yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle yatakta uzanmak iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına rivayet eder.

Kahve falında kızla aynı yatakta uzanmak yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yatakta uzanmak kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, bereketin ve verimin hâkim olacağına yorulur.

Kahve falında biriyle yatağa uzanmak gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, kötü sözler duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yatağa uzanmak sorunların çözüm bulacağına, hastalıklarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında yatakta uzandığını görmek eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında taşa uzanmak çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir