AnaSayfa / Genel / Kahve falında asılı yorgan görmek

Kahve falında asılı yorgan görmek

Kahve falında asılı yorgan görmek gelişim içine gireceğine, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, rahata ereceğine, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, böylece kendine güveneceğine tabir olunur.

Kahve falında asılı yorgan gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol edememeniz tartışmaları büyütebilir.

Kahve falında asılı yorgan görmek sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz çamaşır asılı görmek maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında asılı kedi görmek yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, hem de yeni mülkler satın alacağına işaret eder.

Kahve falında telde çamaşır asılı görmek çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına delalet eder.

Kahve falında anneyi asılı görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asılı koyun görmek çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini ipte asılı görmek kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına rivayet eder.

Kahve falında balkonda asılı halı görmek kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir