AnaSayfa / Genel / Kahve falında asılı kıyafet görmek

Kahve falında asılı kıyafet görmek

Kahve falında asılı kıyafet görmek fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine inanılır.

Kahve falında asılı kıyafet gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkilerinizde duygularınızı göstermekten çekinmemelisiniz.

Kahve falında asılı kıyafet görmek bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, sıkıntı ile geçimini sağlamaya delalettir.

Kahve falında asılı çarşaf görmek sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asılı bayrak görmek acı veren kazalara, fal sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duvara asılı fotoğraf görmek kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına işaret eder.

Kahve falında ipe asılı çarşaf görmek yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, yaralayacağına ve küstüreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ipe asılmış çamaşırlar görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine delalettir.

Kahve falında asılmış koyun görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında asılan birini görmek farklı iş ortaklıklarına gireceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir