AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın dolu küp görmek

Kahve falında altın dolu küp görmek

Kahve falında altın dolu küp görmek yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, rahat bir hayat sağlayacağına, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın dolu küp gördüyseniz:

  • Sizinle aynı durumda kişileri düşünerek provokasyonlara gelmeyebilirsiniz.

Kahve falında altın dolu küp bulmak neredeyse mahkemelik olunacağına, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın dolu küp görmek kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya yorulmaktadır.

Kahve falında su dolu küp görmek umutsuzluklarını geride bırakacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına işarettir.

Kahve falında küp altın bulmak hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küple altın bulmak sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küp dolusu altın görmek toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, mevki edineceğine inanılır.

Kahve falında küple altın görmek fal sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına tabir olunur.

Kahve falında bir küp altın görmek mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, ancak fal sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir