AnaSayfa / Genel / Kahve falında asılı adam görmek

Kahve falında asılı adam görmek

Kahve falında asılı adam görmek böylece aynı hataları yapmayacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, üzüleceğine ve kırılacağına, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asılı adam gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin yarım kalması veya yapılmaması durumunda eleştiri ya da şikayetler söz konusu olabilir.

Kahve falında ağaçta asılı adam görmek iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine delalettir.

Kahve falında ipte asılı adam görmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına inanılır.

Kahve falında asılmış bir adam görmek aile içinde geçim derdinin olmayacağına, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında asılı adam görmek bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, üzüleceğine, zor durumda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında asılan adamlar görmek güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine inanılır.

Kahve falında çamaşır asılı görmek uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını asılı görmek hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında çatıda asılı kalmak işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir