AnaSayfa / Genel / Kahve falında krom madeni görmek

Kahve falında krom madeni görmek

Kahve falında krom madeni görmek içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, yardım edeceğine, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına tabir olunur.

Kahve falında krom madeni gördüyseniz:

  • Belli konularda güvensizlik yaşıyor ya da endişeli olabilirsiniz.

Kahve falında krom madeni görmek üzüntülü günler yaşanacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında krom tas görmek ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına işarettir.

Kahve falında krom tabak görmek kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında krom görmek çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuz madeni görmek moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında eski madeni para görmek eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, namının yürüyeceğine işaret eder.

Kahve falında madeni yağ görmek maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, kötü halin son bulacağına alamet eder.

Kahve falında değerli madeni para görmek çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir