AnaSayfa / Genel / Kahve falında asılmaktan kaçmak

Kahve falında asılmaktan kaçmak

Kahve falında asılmaktan kaçmak çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına delalet eder.

Kahve falında asılmaktan kaçmak gördüyseniz:

  • Hayattan zevk almanızı sağlayacak aktivitelere zaman ayırmalı, alışılmadık işlerle vakit geçirmelisiniz.

Kahve falında asılmaktan kaçmak hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında kızının asıldığını görmek önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asıldığını görmek zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına inanılır.

Kahve falında birinin boynundan asıldığını görmek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine işaret eder.

Kahve falında birini asıldığını görmek çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ipe asıldığını görmek kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının asıldığını görmek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka birinin asıldığını görmek işlerinin her zaman büyüyeceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir