AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin boynundan asıldığını görmek

Kahve falında birinin boynundan asıldığını görmek

Kahve falında birinin boynundan asıldığını görmek yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, insanların takdirine mazhar olacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin boynundan asıldığını gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla veya ailenizle zaman geçirebilir veya planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında birinin boynundan asıldığını görmek kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, deneyim kazanacağına işarettir.

Kahve falında boynundan asıldığını görmek çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asılmaktan kurtulmak hastalıklarının azalacağına, ağzının tadının bozulacağına işarettir.

Kahve falında insanların asıldığını görmek kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında adam asıldığını görmek başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının asıldığını görmek ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin sana asıldığını görmek yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının asıldığını görmek hayatın temposunun yükseleceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir