AnaSayfa / Genel / Kahve falında asılmış koyun görmek

Kahve falında asılmış koyun görmek

Kahve falında asılmış koyun görmek bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, büyük bir başarının elde edileceğine, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, insanlar tarafından sevileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asılmış koyun gördüyseniz:

  • Mevcut kredinize güvenerek hareket etmeniz durumunda zararlı çıkabilirsiniz.

Kahve falında asılmış koyun görmek eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine inanılır.

Kahve falında asılı koyun görmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına yorulur.

Kahve falında asılı gelinlik görmek başarısının düşeceğine, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına rivayet eder.

Kahve falında duvarda asılı halı görmek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına rivayet eder.

Kahve falında asılı ayakkabı görmek sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına delalettir.

Kahve falında ipte asılı çamaşır görmek rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında birinin asılı olduğunu görmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına inanılır.

Kahve falında asılmış insanlar görmek ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, yeni denemelerde bulunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir