AnaSayfa / Genel / Kahve falında krem kıyafet görmek

Kahve falında krem kıyafet görmek

Kahve falında krem kıyafet görmek kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, aksiliklerin aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında krem kıyafet gördüyseniz:

  • Hislerinizi bastırmamalısınız.

Kahve falında krem kıyafet görmek fal sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine inanılır.

Kahve falında krem kıyafet giymek rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına tabir olunur.

Kahve falında krem kutusu görmek elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, büyük problemler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında krem sütyen görmek eşine değerli hediyeler alacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına yorulur.

Kahve falında birinin sırtına krem sürmek çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine krem sürmek yapılan hataların telafi edileceğine, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına delalettir.

Kahve falında krem renginde yılan görmek bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, kötü sözler duylacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dudak kremi görmek fal sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir