Kahve falında dudak kremi görmek

Kahve falında dudak kremi görmek atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında fal sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, işlerinden feragat edeceğine, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, zaferlere doymayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dudak kremi gördüyseniz:

  • Hangi konu olursa olsun insanlarla görüşüp veya pazarlık ettiğiniz durumlarda aşırı isteğinizi belli etmemeniz, kendinizi ağırdan satmanız gerekiyor.

Kahve falında dudak kremi görmek epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına yorulur.

Kahve falında krem rengi iç çamaşırı görmek ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında krem rengi eşarp görmek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında krem rengi çizme giymek huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine işarettir.

Kahve falında krem rengi gelinlik görmek iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında krem rengi boya görmek bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göğsüne krem sürmek iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, daha fazla kazanç getireceğine yorulur.

Kahve falında el kremi görmek bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir